Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Trónok Harca 3D puzzle

Rendezés:
Nézet:

Valósághű Trónok harca puzzle

 

A Trónok Harca fantasy sorozat elképesztő népszerűségre tett szert, és nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek körében is rengeteg rajongót szereztek maguknak a képzeletbeli karakterek.

Nem is csoda hát, hogy sorra jelennek meg azok a kirakós játékok, amik szorosan kapcsolódnak az izgalmakkal, fordulatokkal teli történethez. A webáruházunkban szereplő 3 dimenziós Trónok harca puzzle azonban minden eddigi képzeletet felülmúl, ugyanis ez a szuper kirakós lehetővé teszi, hogy a gyerkőcök szobájában megelevenedjen a Hét királyság elképesztően különleges világa. A közel 900 darabból álló épületek felépítése sok kihívást tartogat a lurkóknak, ennek ellenére az egyes elemek összeillesztése mégsem tornyosul eléjük megoldhatatlannak tűnő feladatként. Miután lázas munkával sikerül teljes egészében felépíteniük a Trónok harca puzzle épületeket, akkor minden oldalról megcsodálhatják a különleges formáikat, tornyaikat, bástyáikat. A kínálatunkban az egyik fő helyszín, a Királyvárban található Vörös Erőd is szerepel, ami arról válik híressé a történetben, hogy ott áll az ikonikus Vastrónus, amit mindenki meg akar szerezni magának. A másik fontos épület pedig Deres vára, ahol lezajlik a híres, nevezetes The Long Night, azaz a Mások elleni sorsdöntő küzdelem. Amennyiben a gyerkőce is előszeretettel ül le a televízió képernyője elé, amikor a család összegyűlik, hogy megnézze a sorozat következő epizódját, akkor a Trónok harca puzzle a lehető legjobb választás számára. 

A játék rengeteg szórakozást és pozitív élményt csempész a mindennapjaiba, ha pedig kész a nagy mű, akkor a szobája díszeként is remek funkcionálhat.