Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Wrebbit Puzzle - végtelen lehetőség

Rendezés:
Nézet:

 

3D puzzle játékok - New York leghíresebb épületei

 

A Wrebbit 3D puzzle játékok között rengeteg érdekes kollekció szerepel. Az azonos gyűjteménybe tartozó épületeket egy közös téma vagy helyszín kapcsolja össze egymással. Például az, hogy mindegyik New Yorkban található. Nem számít, hogy egy monumentális felhőkarcolóról, egy pénzügyi épületről vagy egy egész városrészről van szó, a gyerekeknek bármelyik megalkotására lehetőségük nyílik.

Az alkotórészek összeillesztéséhez nincs szükség különleges eszközökre vagy ragasztóanyagokra, csak a saját kis kezeiket kell felhasználniuk az építkezéshez. Az egyedi puzzle elemei könnyedén egymásba csúsztathatók, így a lurkók rengeteg sikerélménnyel gazdagodnak, mire az utolsó építőkockát is a helyére teszik. A fáradságos munkájukért cserébe pedig, egy szuper, háromdimenziós épület lesz a jutalmuk, ami a szobájuk ékes díszévé válhat.

Az egyedi puzzle játékok nemcsak a témájukat és a háromdimenziós kialakításukat illetően különböznek a hagyományos változatoktól, hiszen a méret, illetve a kombinálhatóság tekintetében is sok eltérést mutatnak. A gyerkőcök könnyedén összekapcsolhatják az egyes épületeket, így akár egy egész városrészt is létrehozhatnak a szobájuk falai között. Az egyedi puzzle játékoknak köszönhetően a Midtown West és a Midtown East makettje is felépíthető, de a Word Trade Center helyén létrehozott felhőkarcoló, valamint New York fontos pénzügyi központjainak másolata is könnyedén megalkotható.

Az innovatív puzzle játékok rengeteg mókát és kacagást csempésznek a lurkók mindennapjaiba, mindamellett, hogy fejlesztik a logikus gondolkodásukat, és a kézügyességükre, valamint a kreativitásukra is pozitív hatást gyakorolnak.