Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Wrebbit Puzzle - végtelen lehetőség

Rendezés:
Nézet:

 

3D puzzle játékok - a világ klasszikus épületei

 

A Wrebbit 3D puzzle játék kínálata egészen elképesztő gyűjteményeket rejt magában. A világ klasszikus épületei mind közül az egyik legnagyszerűbb kollekció, aminek segítségével a gyerekek felépíthetik a valóságban is létező, gigantikus méretű építményeket. Sok gyerkőc nagy lendülettel vetné bele magát a makettezés különleges élményeibe, ha már elég fejlett kézügyességgel rendelkezne. 

Mivel a részletgazdag modellek megalkotása még meghaladja a képességeiket, ezért be kell érniük a jóval egyszerűbb kirakósokkal, amiknek a végeredménye egy szép kép az adott épületről, városról. Az innovatív Wrebbit 3D puzzle játékok azonban új távlatokat nyitnak a gyerekeknek, hiszen lehetővé teszik, hogy az elemek összeillesztésével egyszerűen és gyorsan fel tudják építeni a világ legnagyobb épületeit. Ehhez nincs szükség speciális eszközökre vagy különleges anyagokra, mert a puzzle játékok alkotórészei néhány könnyed mozdulattal összekapcsolhatók. A lurkók tetszés szerint választhatnak, hogy mit szeretnék megalkotni. Legyen szó a Fehér Házról, a Big Benről, a Taj Mahalról, a Sydney operaházról, a Neuschwanstein kastélyról, az Empire State Buildingről vagy éppen az Eiffel toronyról, bármelyik modellezésére lehetőségük nyílik. Ha a híres épületek kicsinyített másolatát a szobájukban látják, akkor sokkal inkább beléjük rögzülnek az azokról hallott, olvasott információk.

Ki mondta, hogy a tanulás nem lehet szórakoztató? A díjnyertes Wrebbit 3D puzzle játékok bebizonyítják, hogy ez igenis lehetséges, és a lurkók úgy is rengeteg ismeretet el tudnak sajátítani, hogy közben észre sem veszik, hogy tanulnak.