Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Wrebbit Puzzle - végtelen lehetőség

Rendezés:
Nézet:

 

A karácsonyi puzzle játék egy szuper ajándék

A Karácsony kétségkívül az év legfontosabb ünnepe, amikor a szülők különösen nagy gondot fordítanak arra, hogy örömöt szerezzenek a csemetéiknek. A lurkók nem véletlenül várják annyira, hogy végre elérkezzen a Szenteste, akkor ugyanis végre kibonthatják az ajándékaikat a csomagolásból.

Ez persze nagy terhet ró a szülőkre, akiknek bizony alaposan át kell gondolniuk, hogy mit rejtsenek a karácsonyfa alá, hiszen a gyerekek boldogsága függhet tőle. A karácsonyi puzzle egy igazi különlegesség, ami hamar el tudja varázsolni azokat a gyerekeket, akik szívesen töltik az idejüket kirakós játékokkal. Persze könnyen előfordulhat, hogy a hagyományos kialakítású, kétdimenziós puzzle játékok már nem annyira élvezetesek számukra, mint a legelején, amikor az újdonság erejével hatottak rájuk. A karácsonyi puzzle darabjainak összeillesztése azonban sokkal különlegesebb élményeket ígér a számukra, hiszen a végeredmény nem más, mint egy valódi karácsonyi falu kicsinyített 3D-s épületei. Mivel nincs arra vonatkozó szabály, hogy a kirakós játékban hányan vehetnek részt, ezért az ünnepi vacsora elfogyasztását követően a család apraja-nagyja nekilendülhet az építkezésnek. Mivel a karácsonyi puzzle öt különböző épületet is magában foglal, így bőven marad tennivaló még a két ünnep között is.

Ha a gyerekek végeztek az alkotómunkával, akkor a háromdimenziós épületeket könnyedén egymáshoz tudják kapcsolni, ezzel létrehozva egy valóságos ünnepi falu kicsinyített másolatát. Amennyiben még nincs ötlete, hogy mivel lepje meg a csemetéit, akkor a karácsonyi puzzle egy igazán nyerő választás!