Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Wrebbit Puzzle - végtelen lehetőség

Rendezés:
Nézet:

Harry Potter puzzle játékok a rajongók örömére

 

2001-ben az első Harry Potter film megjelenése nemcsak a filmiparban volt nagy mérföldkő, hanem a játékgyártásban is. Azóta a Harry Potter játékok egész tárháza jelent meg, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a filmbéli eseményekhez, helyszínekhez, szereplőkhöz felmérve a kis rajongók tudását, emlékezőtehetségét. A Wrebbit puzzle játékok Harry Potter kollekciója azonban egészen más élményeket kínál azoknak a gyerekeknek, akiket elbűvöl a boszorkányok, a varázslók és a különleges lények világa.

Ikonikus helyszínek

A Harry Potter puzzle játékok lehetőséget biztosítanak a gyerekeknek arra, hogy a rendelkezésükre álló alkotóelemekből megalkossák azoknak az épületeknek, utaknak vagy járműveknek a kicsinyített, valósághű mását, amelyeket már jól ismernek a filmbéli jelenetekből.

Az Abszol út mindig nagy nyüzsgéstől zeng iskolakezdés előtt, hiszen a varázsló tanoncok az ott található boltokban vásárolják meg a tanévhez szükséges kellékeket, például a különleges állatokat, pennát, talárt, varázsseprűt, varázspálcát, üstöt és könyveket.

Ollivander pálcaboltja kétségkívül az egyik leghíresebb üzlet a boltsoron, hiszen ő Nagy-Britannia legjobb pálcakészítője a muglik korában.

Madam Malkin talárszabászata szintén a legnépszerűbb üzletek egyike, ahol a diákok talárokat és más nélkülözhetetlen holmikat vásárolnak.

Florean Fortescure Fagylaltszalonja pedig azért felejthetetlen, mert rengeteg finomság kapható nála.

A Weasley család otthona, az “Odú” szintén egy fontos helyszín, ami arról vált nevezetessé, hogy Harry Potter mindig ott tölti a nyarakat.

A Harry Potter puzzle játékok igény szerint bővíthetők, egymáshoz kapcsolhatók, ami lehetővé teszi, hogy a gyerekek felépítsék a szobájukban a varázslóvilágot.