Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Modarri autó - Forradalmian új játék

Rendezés:
Nézet:

Modarri kamion és játékautó készletek

 

A Modarri járművek az egyedülálló építési technológiáról és a kombinálhatóságról váltak híressé.

A hagyományos kialakítású autós játékok közül egyértelműen kitűnnek, hiszen nemcsak a járgányokkal való manőverezés okozhat örömöt a gyerkőcöknek, hanem a négykerekűek létrehozása, megalkotása is.

Változatos elemek

Az autós játékokat különböző méretű és formájú karosszériaelemekből lehet kialakítani. Csupán néhány beépített csavar és egy kisméretű imbuszkulcs szükséges a feladat megoldásához, amik szintén rendelkezésre állnak. Mivel minden egyes alkatrész könnyedén kombinálható egymással, ezért bármelyik színű tartozék is kerül a gyerekek kezébe, biztos, hogy fel tudják használni a képzeletükben formát öltő autók létrehozásához. Az összeszerelhető elemek készletben is kaphatók, ami lehetővé teszi számukra, hogy a variációk egész tárházát kipróbálják. A kínálatban többek között olyan szett is kapható, amiben egy termetes, 8 autó szállítására is alkalmas kamion növeli a játék élvezeti szintjét.

Élményteli játék

Az összeállítás, szétszerelés akár hosszú órákon keresztül is le tudja kötni a gyerkőcök érdeklődését, akik élvezettel vetik bele magukat az újfajta autós játékok izgalmas világába. Miután minden egyes elem a helyére került, az ujjvezérlésű járgányok még akkor is tartogatnak számukra meglepetéseket. Az irányításhoz, kanyarodáshoz, forduláshoz nincs szükség kézváltásra, csak az ujjaik által kifejtett erőhatás kell ahhoz, hogy az autók működésbe lendüljenek és végig száguldjanak a változatos útvonalakon.