Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Modarri autó - Forradalmian új játék

Rendezés:
Nézet:

 

Különleges fejlesztésű Modarri autók

A Modarri játékautók egy amerikai játékgyártó cég jóvoltából kerültek kifejlesztésre. Ezek az évek során egyre nagyobb népszerűségre tettek szert, amelynek köszönhetően már a világ számos országában megvásárolhatók. Küldetésünk, hogy ezek a forradalmian új játékok Magyarországon is kaphatók legyenek, hogy szülőként Ön is meg tudja örvendeztetni velük a gyermekeit.

Egyedi építési technológia

A Modarri játékautók legfőbb különlegessége az egyedi építési technológiában rejlik. A gyerekek a saját elképzelésüknek megfelelően tudják összeállítani az autókat a rendelkezésre álló elemek felhasználásával, egymásra építésével. Az alkatrészeket beépített csavarok és egy hatszögletű mini imbuszkulcs segítségével lehet egymáshoz illeszteni. A szerelés ugyan megköveteli a kicsiktől a precizitást, ennek ellenére mégis gyorsan el tudják végezni a feladatot, ugyanis a csavarokkal egyszerre több elem is könnyen összekapcsolható.

Kreativitás határok nélkül

Mivel minden egyes elem kompatibilis egymással, ezért csak a gyerekek képzelete szabhat határt annak, hogy a különböző karosszéria elemek összeillesztésével milyen stílusú autókat hoznak létre. Mivel ugyanaz a járgány akár tíz különböző variációban is elkészíthető, ezért garantáltan élményteli szórakozást nyújt számukra az elemek változatos módon történő összekapcsolása. A játékautók megalkotásával még nincs vége a mókának, hiszen még csak ez után jön a java! Az innovatív vezetési rendszernek köszönhetően a gyerkőcök távirányító használata nélkül, egy- vagy kétujjas technikával tudják irányítani a járműveket.