Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Wrebbit Puzzle - végtelen lehetőség

Rendezés:
Nézet:

A Harry Potter kirakós játékok a falra is felakaszthatók

 

Harry Potter és varázslótanonc barátai igazán népszerű karakterek, akik a különleges képességeikkel és kalandos történeteikkel vívták ki maguknak a gyerekek figyelmét. Bár a film utolsó epizódjának megjelenése óta több mint 7 év telt el, még mindig nagy rajongás övezi a képernyőn látott jeleneteket, szereplőket.

Tehát nem is volt kérdés, hogy előbb-utóbb megjelennek azok a kirakós játékok, amelyeket a Roxfort Varázslóképző és a híres-neves varázslótanoncok ihlettek. A Wrebbit puzzle termékek azonban sokkal többet nyújtanak, mint az átlagos kirakósok! Melyik gyerkőc ne szeretné viszont látni kedvenc hősét egy csodás fali képen, amit ő rak össze? Ennek most nincs semmi akadálya, hiszen Harry Potter és hű barátja, Ron Weasley alakja is szerepel az újfajta kirakós játékok között. A lurkóknak csak egy kis türelemre és kézügyességre van szükségük ahhoz, hogy a puzzle kockákat összeillesszék, és az utolsó darab helyét is megtalálják. A végeredmény pedig egy csodás színekben pompázó, 3 dimenziós kép, amit kiakaszthatnak a szobájuk falára, egy jól látható helyre. A kirakós játékok között még mindig a Harry Potter puzzle viszi a prímet.

Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen elképesztő részletességgel adja vissza a karakterek egyedi jellemvonásait. A kis lurkók szívesen töltik az idejüket azzal, hogy keresik az apró darabok lehetséges illesztési pontjait. Amikor megtalálják a megfelelő kapcsolódást, akkor az arcukra kiülő mosoly minden érzelmüket elárulja. A Harry Potter kirakós játékok remek kikapcsolódást nyújtanak azoknak a gyerekeknek, akikre nagy hatást gyakorolt a varázslók és boszorkányok különleges világa.